Stend ap komedija Andrije Miloševića (38) “Zlatni lančić od bižuterije” izvedena je  i u Nemačkoj. Prva stanica na turneji bila je sala 10 bioskopa Kinopolis u Frankfurtu.

Miloševića je dočekala puna sala gledalaca, a prilično izbirljiva publika u Frankfurtu je ipak bila zadovoljna predstavom. Ipak, mnogi su kazali da im nedostaje Anđelka koja sa Miloševićem igra u sitkomu “Andrija i Anđelka”.

“Navikli smo da ga gledamo sa Anđelkom, pa nam je to malo nedostajalo, ali sam se i pored toga dobro nasmejala. Mada, očekivali smo da predstava traje bar dva sata” – rekla je Tanja Krtolina, dok je za Slavicu – Cicu Lazikić predstava bila odlična.

“Smejale smo se, bilo je opušteno, a Andrija je strašno simpatičan. I meni je nedostajala Anđelka” – dodaje Slavica.

Puni sale u Evropi

“Ja sam napravio kompilaciju američkog stend apa i naviku naše publike da sve gleda kroz jednu priču. Publika je fantastično prihvatila ovu priču i ovaj način izvođenja. Kroz smeh može da se vidi do koje mere su ljudi u stanju da idu da bi došli do materijalnih dobara. Prilika je i da publika izvuče pouku iz svega. Ovo je postala predstava koja puni sve sale po Evropi” – rekao je Andrija Milošević.

Tanja i Slavica su na predstavu došle u društvu Jadranke Lukić i Maje Savić, sve iz Frankfurta, dok su Dragana Marković, Sofija Perić i Valentina Bojović došle iz Ofenbaha.

“Predstava je bila jako duhovita, ali na žalost, kratko je trajala. Andrija je super, onakav kakvog ga poznajemo” – kratko je rekla Dragana.

Najmlađa u publici bila je Leonora Radan (9) koja je došla sa mamom Senkom iz Frankfurta i prvi put je gledala jednu stend ap komediju.

“Toliko sam se smejala da me je stomak zaboleo. Sad me stomak više ne boli i mogla bih ponovo da gledam” – rekla je Leonora.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.