Dugo očekivani stand up nastup Nikole Silića rezervisan je za 20. april u 20:30h u privlačnoj atmosferi kafe restorana “Bistro Senkenberg Museum”.

Nikola Silić je komičar iz prve postave naših standup-era i već 7 godina se bavi komedijom . O sebi je rekao: “Naslikao platno, dali mu nagradu. Photoshopovao fotku, dali mu nagradu. Uradio animirani film, dali mu nagradu. Smislio reklamu, dali mu nagradu.” Ali najviše se ponosi svojom skromnošću. Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu. Poznat je po video i instagram klipovima koje radi i za potrebe emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra. Nastupa u okviru “Večeri crnog humora”, takođe ima nastup sa kolegom Aleksandrom Perišićem pod imenom „Istinita fantastika“. Takođe ima svoj StandUp nastup „Lorem i psujem“. Nikola Silić je i jedan od autora animiranih klipova „Elita“ . Vlasnik je mnogo slatkog psa. Show će najaviti Nenad Šilja Stefanovski.

SENCKENBERG BISTRO
Senkenberganlage 25
60325 Frankfurt am Main
Kontakt: 0179-6965268

Vorkasse: 12.50 EUR
Abendkasse: 15.00 EUR
Tickets online: http://kulturna.net/tickets/

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.